Ormanlara giriş yasakları başladı
Temmuz 4, 2023
Buldan Belediyesinin ev sahipliği yaptığı EKO-Turizm Eğitimleri gerçekleşti.
Temmuz 12, 2023

Op.Dr. Feridun Kunak Buldan’

Kanal 7 Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık Buldan’da

Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi “Op. Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” ekibi Buldan’da Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in konuğu oldu.
Romatizmadan psikolojik sorunlara, kanserden cilt hastalıklarına kadar birçok probleme alternatif tedavi yöntemleriyle çözüm bulan Kunak, iki gün devam eden Buldan çekimlerinde yaşlısından gencine, kadınından çocuğuna kadar çok sayıda vatandaşla bir araya geldi. Bazı vatandaşların evlerine de konuk olan Op.Dr. Feridun Kunak, vatandaşların sağlıkla ilgili sorularını yanıtladı, her evde bulunabilecek malzemelerle hazırladığı şifa dolu kürlerle kaliteli bir yaşamın ipuçlarını paylaştı.
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Başkan Şevik’in eşi Bahija Şevik ve minik kızı Aygül Nur ile de bir araya gelen Op. Dr. Kunak, sağlık dolu sohbetin ardından, Buldan’ı gezerek ilçenin tarihi, kültürel zenginliklerini yerinde görme imkanı buldu.
Op. Dr. Feridun Kunak, ileri günlerde Buldan’ı tekrar ziyaret edeceğinin sözünü verdi.