Başkan Şevik,Buldanlıları festivale davet etti
Ağustos 9, 2023
Buldan Şehidini Gözyaşları İçinde Uğurladı
Ağustos 11, 2023
Başkan Şevik,Buldanlıları festivale davet etti
Ağustos 9, 2023
Buldan Şehidini Gözyaşları İçinde Uğurladı
Ağustos 11, 2023

Başkan Şevik : Aziz Milletimizin Başı Sağ Olsun


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşinde şehit düşen Buldanlı Uzman Çavuş Kemal Özak için başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Şevik, “Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Kemal Özek ile aynı operasyonda şehit düşen Piyade Teğmen Fatih Altınbaş’a Allah’tan rahmet, aileyerine sabır, yaralanan 3 kahraman askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun” dedi.
Buldan’a düşen şehit ateşi nedeniyle festivallerin iptal edildiğini belirten Başkan Şevik,“Acımız büyük. O nedenle 11-12-13 Ağustos tarihlerinde düzenleyecek olduğumuz Buldan Dokuma Kültür ve El sanatları Festivali’ni, 18-19-20 Ağustos tarihlerinde düzenleyeceğimiz Yenicekent Tripolis Kültür ve Turfanda Sultaniye Çekirdeksiz Üzüm Festivali ile 4 Eylül Buldan’ın kurtuluş Günü dolayısıyla gerçekleştireceğimiz “Kurtuluş Günü Konseri”ni iptal ettik. Festivallerle ilgili ileri tarihlerde yeniden karar alabiliriz” açıklamasında bulundu.