Başkan Şevik : Aziz Milletimizin Başı Sağ Olsun
Ağustos 9, 2023
Başkan Şevik, Gölbaşı Sosyal Tesis inşaatını gezdi
Ağustos 14, 2023

Buldan Şehidini Gözyaşları İçinde Uğurladı


Irak’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe – Kilit Harekâtı’nda teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan Uzman Çavuş Kemal Özek, Alanyazı Meydanı’nda düzenlenen cenaze töreninin ardından Beyler Mahalle Mezarlığında 1981 yılında şehit olan büyük amcası Kemal Özek’ın yanına defnedildi.

Şehidin naşı Denizli’nin Çardak Havaalanı’nda askeri birlik, yakınları ve protokol üyeleri tarafından alınarak Yeni Mahalle’deki baba evine getirilerek burada helallik alındıktan sonra Alanyazı Meydanı’ndaki tören alanına getirildi.
Alanyazı Meydanı’nda düzenlenen cenaze törenine Belediye Başkanımız Mustafa Şevik, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Ertan Dabi, İl Jandarma Komutanı Albay Veysel Yanık, Kaymakam Tayfun Deli, Denizli Milletvekilleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ve il ve ilçe protokol üyeleriyle birlikte katıldı.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan Şehit Uzman Çavuş Kemal Özek’in cenazesi, Beyler Mahalle Mezarlığında 1991 yılında Pancarköy uçak kazasında şehit olan büyük amcası Kemal Özek’in yanına dualar eşliğinde toprağa verildi.
Vali Ali Fuat Atik, daha sonra şehidimizin kutsal emaneti olan Ay yıldızlı bayrağı şehidin babası Ayhan Özek’e verirken, şehidin fotoğrafı da anne Ayşe Özek’e teslim edildi.