MHP’li Yıldırım Başkan Şevik’i ziyaret etti
Festivale muhteşem final
Eylül 25, 2023

Finale Ali Kınık damga vurdu

Buldan Belediyesinin bu yıl 21.sini düzenlediği Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivalinin finaline Ali Kınık konseri damga vurdu. Çeşitli etkinlik, açılış ve konserlerle üç gün devam eden festivalin final sanatçıları Sahra ile Ali Kınık oldu.

Konsere, Buldan Kaymakamı Turan Erdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Jandarma İlçe komutanı Bekir Cinkara, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak, MHP Buldan İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, Buldan Ülkü Ocakları Başkanı Nuri Sert ile binlerce Buldanlı katıldı. Ali Kınık, seslendirdiği sevilen şarkılarıyla Buldanlılara muhteşem bir final yaşattı. Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak ile birlikte hediye takdim ederek, teşekkür ettiler.