Belediye Başkanımız Şevik, işyeri açılışına katıldı
Kasım 10, 2023
“100.Yıl Cumhuriyet Ormanı” oluşturuldu
Kasım 11, 2023

Yenicekentliler yağmur duasına çıktı


Türkiye’nin ilk turfanda üzümünü yetiştiren Yenicekent Mahallesi sakinleri, havaların kurak geçmesi nedeniyle, yağmur duasına çıktı. Protokol üyeleri ve mahalle sakinleri hep birlikte dua etti.

Havaların kurak gitmesi nedeniyle Buldan’ın Yenicekent Mahallesi’nde Türkiye’nin ilk turfanda çekirdeksiz sultaniye üzümünü yetiştiren üreticiler, yağmur duasına çıktı. Yağmur duasına Buldan Kaymakamı Turan Erdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Belediye Başkan Yardımcısı Veli Tokdemir, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Cinkara, Emniyet Müdürü İmdat Bayram, Mahalle Muhtarı Musa Çakır ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Edilen duanın ardından, Yarı Kapalı Pazaryerinde yemek ikramında bulunuldu. “Cenabı Allah bu birliğimizi, bereketimizi elimizden almasın. Allah dualarımızı kabul etsin” temennisinde bulunan Başkan Şevik,“Değerli muhtarlarımıza ve Yenicekent Mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Bizler de belediyeler olarak, tarıma ve hayvancılığa gereken desteğimizi esirgemiyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi.