DOYEG’den okullara Akıl ve Zeka oyunları seti
Aralık 12, 2023
Sevinçleri görülmeye değer
Aralık 13, 2023

Başkan Şevik,Yenicekent’i ziyaret etti


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, eylül ayı içerisinde hizmete giren Buldan Belediyesi Yenicekent Hizmet Binasını ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı AK Parti Meclis Üyesi Veli Tokdemir ile bir süre sohbet eden Başkan Şevik, daha sonra hazırlıkları devam eden sosyal markette incelemelerde bulundu.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ilçe genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Yenicekent Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Şevik, eylül ayı içerisinde hizmete giren Buldan Belediyesi Yenicekent Hizmet Binası’nı gezdi. Belediye Başkan Yardımcısı AK Parti Meclis Üyesi Veli Tokdemir’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Yenicekent’te devam eden belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Başkan Şevik, daha sonra hazırlıkları devam eden sosyal marketi gezdi.
“Buldan Belediyesi olarak her mahallemize eşit ve kaliteli hizmet götürüyoruz” diyen Başkan Şevik, kırsal mahallelerde spor yatırımları başta olmak üzere sosyal ve kültürel hizmetlere ağırlık verdikleri açıkladı.
Başkan Şevik, Buldan Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların ilk etapta giyim ihtiyaçlarını karşılamak için hayata geçirilen Sosyal Market’in Yenicekent Mahallesi’nde de hayata geçirileceğini söyledi. Başkan Şevik, “Yenicekent ve yakın mahallelerde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere hizmet verecek olan Sosyal Marketin açılışını en kısa zamanda gerçekleştireceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışımızla ilçemizde dayanışma kültürünü güçlendirmek ve toplumsal kalkınmaya destek olmak istiyoruz. Temel belediyecilik görevlerimizin yanı sıra sosyal yardımlaşma konusunda da hizmet ve projeler üretiyoruz. Buldan Belediye hizmet binamızın alt katında ihtiyaç sahibi ailelere hizmet veren sosyal markete ulaşamayan vatandaşlarımız için Yenicekent Mahallemizde de Sosyal Market açıyoruz. Hazırlıklarımız devam ediyor. Projeye destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.