Başkan Şevik,Yenicekent’i ziyaret etti
Aralık 13, 2023
Başkan Zolan, Buldan’ı ziyaret etti
Aralık 14, 2023

Sevinçleri görülmeye değer


Buldan Belediyesi, Türlübey Mahallesinde ikamet eden 3 engelli öğrenciye tablet hediye etti. Tabletlerini Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in elinden çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Buldan Belediyesi eğitime teşvik amacı ile Türlübey Mahallesi’nde 3 engelli öğrenciye tablet hediye etti. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Belediye Başkan Yardımcısı AK Parti Meclis Üyesi Veli Tokdemir, MHP İlçe Başkanvekili Suat Özdemir ile belediye birim müdürleriyle birlikte Türlübey Mahallesi’ni ziyaret etti.
“EYLÜL’E VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK”
Türlübey Mahalle Muhtarı Hüseyin Karataş’ın eşliğinde ilk olarak Türlübey İlkokulu’nda eğitim gören 8 yaşındaki Eylül Başkonyalı’ya tabletini veren Başkan Şevik, “Geçtiğimiz aylarda Türlübey Mahallesi ziyaretimizde Başkonyalı ailesinin evine konuk olmuştuk. Minik Eylül bizden tablet istemiş bizde söz vermiştik. Bugün Eylül’e verdiğimiz sözü tutmanın heyecanını yaşıyoruz. Engelli kardeşlerimizin eğitimlerini daha iyi şekilde almaları için de kardeşlerimize tablet bilgisayarlarını hediye ettik. İnşallah bu tabletler öğrencilerimizin gelişimine olumlu katkı sağlayacaktır” dedi.

Başkan Şevik ve beraberindekiler daha sonra 6 yaşındaki Irmak ile 20 yaşındaki Sultan Naz’ı evlerinde ziyaret ederek tabletlerini hediye ettiler. Tabletlerine kavuşan öğrencilerin mutluğu ise görülmeye değerdi.