Başkan Şevik’in “Berat Kandili” mesajı
Şubat 24, 2024
Başkan Şevik’ten ‘Hocalı Katliamı’ mesajı
Şubat 26, 2024

Başkan Şevik, minik sporcularla buluştu


Buldan Belediyesinin açtığı spor kurslarına katılan minikler, Alparslan Türkeş Parkı’nda düzenlenen geleneksel piknik etkinliğinde bir araya geldi. Etkinliğe Belediye Başkanı Mustafa Şevik, eşi Bahija Şevik ve minik kızı Aygül Nur ile birlikte katılarak minik sporculara çeşitli hediyeler vererek başarılarılar diledi.

Buldan Belediyesi ve Özdemir Spor Kulübü işbirliğinde açılan ücretsiz spor kurslarına devam eden minikler, geleneksel piknik etkinliğinde doyasıya eğlendi, moral depoladı. Alparslan Türkeş Parkı’nda düzenlenen piknik etkinliğine Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Başkan Şevik’in eşi Bahija Şevik, minik kızı Aygül Nur, Özdemir Spor Kulübü Hocalarından Milli Hakem Suat Özdemir, kursiyerler ve aileleri katıldı.
Sporcularla ve aileleriyle sohbet ederek, sporculara katılacakları turnuvalarda başarılar dileyen Başkan Şevik, “Belediyemiz bünyesinde açılan ücretsiz kick boks, yakın savunma sporları kurslarına ilginin yoğun olması bizleri mutlu ediyor. Sporla ilgilenen bir çocuk, kötü alışkanlıklardan da uzak duracaktır. Suat hocamızla birlikte çocuklarımızın daha iyi karate, kick boks gibi yakın savunma sporları eğitimi almalarını sağladık. Sağlıklı bir gençlik yetiştirelim diye uğraşıyoruz. Buldan Belediyesi olarak gençlerimize her türlü desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.