22 sosyal tesisten 16’sı tamamdandı
Mart 31, 2024
Bölmekaya Mahallesine yeni park
Nisan 2, 2024
22 sosyal tesisten 16’sı tamamdandı
Mart 31, 2024
Bölmekaya Mahallesine yeni park
Nisan 2, 2024

Kitap Kafe’de sinema keyfi yaşanacak

Eğitim-öğretim döneminde Buldanlı öğrenciler tarafından büyük ilgi gören Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’de Buldan Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek Yazlık Sinema Günleri ile vatandaşlar açık havada sinema keyfi yaşayacak.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in hayata geçirdiği gençlik projelerinden biri olan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe, lise ve PAÜ Buldan MYO öğrencilerin uğrak mekanı oldu. Öğrencilere sakin, sessiz bir ortamda ders çalışma, kitap okuma ve ücretsiz internet hizmetinden yararlanarak araştırma yapma imkanı sunulan Kitap Kafe’ye ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan Şevik, eğitim öğretim döneminin tatile girdiği yaz aylarında ise Kitap Kafe’de Yazlık sinema Günleri düzenleyerek vatandaşlara açık hava sinema keyfi yaşatılacağını vurguladı.
Yazlık Sinema Günleriyle ilgili tüm hazırlarının tamamlandığını belirten Başkan Şevik, “Kitap Kafe’nin hemen yanına konteyner yerleştirdik. Sinema günleriyle vatandaşlarımıza ücretsiz açık hava sineması keyfi yaşatacağımız gibi, Kitap Kafe’nin bahçesinde vatandaşlarımıza ücretsiz olarak düğün, nişan gibi merasimlerini yapabilmeleri için de imkan sağlayacağız” dedi.