Kitap Kafe’de sinema keyfi yaşanacak
Nisan 1, 2024
Başkan Orpak görevini devraldı
Nisan 4, 2024

Bölmekaya Mahallesine yeni park


Buldan Belediyesi, ilçe genelinde uygun görülen alanlara yaşam alanları, çocuk oyun parkları ve spor sahaları yapılarak vatandaşlara yeni nefes alma alanları kazandırılıyor. Bölmekaya Mahallesine yapılması planlanan park projesinin hazır olduğunu belirten Başkan Şevik, Bölmekaya Merhume Ayşen Kevser Şevik Parkı’nın proje çalışmasının tamamlandığını açıkladı.

Buldan Belediyesi merkezde olduğu gibi kırsal mahallelerde de vatandaşların rahat nefes alabilecekleri yeşil alan ve park çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in talimatları doğrultusunda hazırlanan 6 yeni park projesinden biri Bölmekaya Mahallesi’ne kazandırılacak.
Bölmekaya Mahallesi Halı Saha yanındaki alana yapılması planlanan Merhume Ayşen Kevser Şevik parkının proje hazırlıklarının tamamlandığını açıklayan Başkan Şevik, “İçinde çocuk oyun alanı, fitness grupları ile survivor parkuru ile kamelyalardan oluşan vatandaşların dinlenme alanı , çay ocağı ve müştemilat bölümünden oluşan yeşil alan ve park ile ilgili bilgi veren Başkan Şevik, “5 yıllık başkanlık dönemimde ilçemize ve her bir mahallemize yeni parklar kazandırırken, eski durumda olan parklarımızı da bakımdan geçirerek güzelleştirmek için tüm gücümüzle çalıştık. Projesi hazırlanan Bölmekaya Mahallesi Merhume Ayşen Kevser Şevik Parkı şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.