Belediyemizin eğitime desteği sürüyor
Şubat 6, 2024
ONLARIN DA ARTIK TAPUSU VAR
Şubat 8, 2024

Bir okul daha kitaplığına kavuştu

Gülalan Özer Vural Ortaokulu da kitaplığına kavuştu
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in “10 Okula 10 Kitaplık” projesi kapsamında Gülalan Özer Vural İlk ve Ortaokulu öğrencileri de kitaplığına ve kitaplarına kavuştu.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Gülalan Mahallesi ziyaretinde Özer Vural İlk ve  Ortaokulu öğrencilerine verdiği kitap ve Kitaplık sözünü yerine getirdi. Belediye Ekipleri, Gülalan Özer Vural İlk ve Ortaokulu’nda kurdukları kitaplığı, kitaplarla doldurdu.

Okul ziyaretlerinde gerek okul idaresinden gerekse öğrencilerden kitap ve kitaplık talebi aldıklarını söyleyen Başkan Şevik, bu talep doğrultusunda “10 Okula 10 Kitaplık” projesini hayata geçirdiklerini açıkladı. Başkan Şevik, “Öğrencilerimizi kitaplarla buluşturmaya devam ediyoruz. Projemiz kapsamında 8. Kitaplığımızı Gülalan Özer Vural Ortaokulu’na kurduk. Öğrencilerimizin bol bol kitap okuyacağından eminim. Bir ülkenin geleceğini etkileyecek en önemli unsurlardan biri nitelikli insan gücüdür. Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır. Hayırlı olsun” dedi.