Başkan Şevik, DENİB toplantısına katıldı
Mart 28, 2022
“Birlik ve beraberlik günlerindeyiz”
Nisan 1, 2022

MHP heyetinden Başkan Şevik’e ziyaret


MHP heyetinden Başkan Şevik’e ziyaret

MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip ve yönetim kurulu üyeleri Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı olarak göreve atanan Yusuf Garip,  il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti. 

MHP İl Başkanı Garip, ziyarette Belediye şeref defterini imzaladı. Garip şeref defterine “2019 seçimleri sonucu üç hilal bayrağımızın dalgalandığı Buldan Belediyesi’ni ziyaret etmenin gururunu yaşıyorum. Muhterem Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği şekilde Cumhur İttifakı’nın mensupları olarak güçlü büyük Türkiye’yi ilelebet korumak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100.yılında üç hilalli bayrağımızı Buldan ilçemizde dalgalandıran çok kıymetli Buldanlı hemşehrilerimize ve Cumhur İttifakının değerli mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Buldan’a çok güzel hizmetler yapmış ve yapmaya devam eden Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Fahri Şevik’e başarılar diliyorum” yazdı.

“BULDAN GURUR KAYNAĞIMIZ”

Buldan Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten İl Başkanı Garip, “Siz belediye başkanı olarak bu işin öncüsü oldunuz. Vatandaşlarımızın da size olan teveccühü göz ardı edilemez. Teşkilatımızla her zaman iç içe, el ele ve gönül birliği ile bu başarıya imza atmış olmanızdan dolayı ve bu gururu bize yaşattığınız için partim adına teşekkür ederim. Bu üç yıllık süreçte de çalışmalarınızı, yakinen takip ediyoruz.  Marka olabilecek Buldan’ı ön planda tutabilecek başarılı bir belediyecilik örneği gösterdiniz. Bizim gurur kaynağımız ve övünç vesilemiz oldunuz için de ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

“2023 HEDEFLERİMİZE YÜRÜYORUZ”

MHP İl Başkanı Yusuf Garip ve il yönetimine teşekkür eden Başkan Şevik, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Siyaset uzun soluklu bir iş, Milliyetçi Hareket partisi 52. yılını tamamlamış ama temelleri, Söğüt’te atılan 1071’de Malazgirt’te, Kuvayi Milliye’de, feth İstikbal ve İstiklal’de atılan bir davanın aksiyonu, ete kemiğe bürünmüş halidir MHP. Ben sizin şahsınız nezdinde il ve ilçe teşkilatımıza, camiaya hizmet etmiş, oy vermiş veya vermemiş bütün vatandaşlarımıza saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. Yine sizin şahsınızda Genel başkanımıza sadakatlerimizi ifade etmek istiyorum. İnşallah 2023, sadece Türkiye adına değil, bütün dünyanın, bütün İslam aleminin, Türkiye’nin, tarihte olduğu gibi mazlum dünya insanlığının başına geçmesini beklediği bir dönüm noktası olacak. Ben inanıyorum ki, Türk seçmeni her zaman demokratik usulde, ülke şartlarının, dünya şartlarının sirayet ettiği olumsuzluklarda her zaman sandıkta salim yolu göstermiştir, yine gösterecektir” dedi.

Konuşmaların ardından MHP İl Başkanı Yusuf Garip Başkan Şevik’e çerçeve içerisinde Türk bayrağı hediye etti.  Buldan’ın geleneksel el dokumasının dünü ve bugününü kaleme aldığı “Dokumanın Başkenti Buldan” adlı kitabını imzaladı, 11. Deve Güreşleri Festivali’nde adına bastırılan poşu ile el dokuması ürünlerden hediye etti.