Belediye Konuk Evi, restore edilecek
Ocak 4, 2023
Şevik dün talimat verdi, çalışma başladı
Ocak 5, 2023

Başkan Şevik,pazar esnafını ziyaret etti


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, perşembe günleri kurulan pazaryerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler diledi, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip talepleri dinledi. Pazar yerini gezerek denetimlerde bulunan Başkan Şevik, pazar alışverişini de buradan yaptı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, geleneksel hale getirdiği pazaryeri ziyaretlerinden birini daha gerçekleştirdi. MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ile birlikte, her hafta perşembe günleri kurulan semt pazarını ziyaret ederek esnafa “hayırlı işler” dileyen Başkan Şevik, esnafın istek, beklenti ve sorunlarını dinledi, alışveriş yapan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

Genç,-yaşlı, kadın- erkek herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Şevik, pazardaki ürünleri inceledi, pazar alışverişini de buradan yaptı. Başkan Şevik,“Hemşehrilerimize karşı pazarcı esnafımızın iyi davranması, temiz ve sağlıklı ürünler satması en büyük arzumuzdur. Bizler pazar yerlerimize büyük önem veriyoruz. Esnafımızın da, hemşehrilerimizin de buralara önem vermesi, buraları temiz tutması, kurallara uyması gerekiyor. Bütün esnafımıza helal ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Şevik’e pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaf, “Belediye başkanımız her hafta bizleri ziyaret ederek, istek ve taleplerimizi dinliyor. Bizlere gösterdiği ilgiden dolayı kendisine teşekkür ederiz” diyerek yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini belirttiler.