18 Mart Çanakkale Zaferi Törenle Kutlandı
Başkan Şevik, toplantıyı değerlendirdi
Mart 19, 2023

Başkan Şevik ,MHP belediye başkanları toplantısına katıldı

Belediye Başkanımız Mustafa Şevik, MHP’li Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile birlikte Antalya’da düzenlenen Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) “Geleneksel Belediye Başkanları Toplantısı”na katıldı. MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen toplantı 17 Mart Cuma günü başladı. Toplantıda, ülke gündemi ve 2023 seçimlerinin yanı sıra MHP’li belediyelerin performans ve hedefleri değerlendirildi. Toplantıda Belediye başkanlarına seslenen Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz,14 Mayıs Genel Seçimlerinde MHP milletvekili sayısını artıracaklarını belirterek, “Biz kimin, neyi paylaşıp neden kavga ettiğine bakmadan, Cumhur İttifakı olarak yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, ilk turda ezici bir çoğunlukla seçtireceğiz, Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili sayısını arttıracağız”dedi. Durmaz, seçim sürecinde miting yapılmayacağını miting paralarının deprem bölgesine göndereceklerini açıkladı.