Başkan Şevik ,MHP belediye başkanları toplantısına katıldı
Mart 18, 2023
YENİCEKENT STADI YENİ YÜZÜYLE HİZMETTE
Mart 19, 2023

Başkan Şevik, toplantıyı değerlendirdi

Belediye Başkanı Şevik, MHP belediye başkanları toplantısına katıldı.
MHP Genel Merkezi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve 3 gün devam eden “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”, Antalya’da gerçekleştirildi. Toplantıya, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak Genel Seçimler hakkında Belediye Başkanlarına bilgiler verdi.

Antalya’da düzenlenen toplantının oldukça verimli geçtiğini ifade eden Başkan Şevik, “İlçemize kazandırdığımız çalışmalarla ilgili Genel Başkan Yardımcımıza bilgi verdik.Ayrıca,belediyemizin deprem bölgesine yaptığı yardımlar konusunda da bilgiler aktardık. Belediye Başkanları toplantımızın, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın “Biz kimin, neyi paylaşıp neden kavga ettiğine bakmadan, Cumhur İttifakı olarak yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, ilk turda ezici bir çoğunlukla seçtireceğiz, Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili sayısını arttıracağız” sözlerini hatırlatan Başkan Şevik, “Belediye başkanları olarak bizler de çalışmalarımızı bu yönde hızlandırarak devam edeceğiz ”değerlendirmesinde bulundu.