Başkan Şevik,”mağduriyet giderilecektir”
Mart 30, 2023
MHP A.Adayı Öncel’den Başkan Şevik’e ziyaret
Mart 30, 2023
Başkan Şevik,”mağduriyet giderilecektir”
Mart 30, 2023
MHP A.Adayı Öncel’den Başkan Şevik’e ziyaret
Mart 30, 2023

MHP A.Adayı Kalkan, Başkan Şevik’i ziyaret etti

MHP Aday Adaylarından Kalkan’dan Başkan Şevik’e ziyaret
Milliyetçe Hareket Partisi’nin (MHP)Denizli milletvekili kadın aday adaylarından Ebru Leman Kalkan, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti, destek istedi.

Denizli Milletvekili Aday Adaları yaklaşan seçim öncesi 14 Mayıs seçim ziyaretlerine devam ediyor. MHP’den aday adayı Ebru Leman Kalkan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti.
MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt’ün de hazır bulunduğu ziyarette Milletvekili Aday adayı Kalkan ile Belediye Başkan Şevik, yaklaşan 14 Mayıs Genel seçimleri üzerine karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulundular.
Başkan Şevik, milletvekili aday adaylığı sürecinde Kalkan’a başarılar dileyerek, “MHP’nin Denizli’den en az 2 milletvekili çıkarması için çalışacağız. Nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Aday Adayı Kalkan’a teşekkür ederim” dedi.
Kalkan ise “Biz zafere susadık. 2018’den beri milletvekilimizin olmamasının sızıntısını yüreğimizde çok fazla hissettik. 2023’te 28. Dönem Milletvekili Seçimi’nde buradan 2 milletvekili ile tercih edileceğimizi inanıyorum” diye konuştu.