Başkan Şevik’ten Kutlama Mesajı
Başkan Şevik’ten Karne Günü Mesajı
Haziran 16, 2023

Çiftçiye destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Denizli tarım ve Orman İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen “Kırsal Kalkınmayı Destekleme” projesi kapsamında Buldanlı küçük ve büyükbaş hayvan yetiştiricilerine Mineral Yalama Bloğu desteği verildi. Küçükbaş hayvanlar için 3 kilogramlık 4 bin 600, büyükbaş hayvanlar için ise 5 kilogramlık 4 bin 400 adet hibe mineral yalama bloğunun dağıtıldığı etkinliğe, Belediye Başkan Vekilimiz Veli Tokdemir, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, Denizli Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Mehmet Atmacaoğlu, İlçe Müdürü Serdal Uğur, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Mustak ile küçük ve büyükbaş hayvan yetiştiricileri katıldı. Başkan Vekili Tokdemir, çiftçilere hayırlı olması temennisinde bulundu.