Şevik’ten Tripolis Kazılarına önemli destek
Mart 30, 2024
Kitap Kafe’de sinema keyfi yaşanacak
Nisan 1, 2024
Şevik’ten Tripolis Kazılarına önemli destek
Mart 30, 2024
Kitap Kafe’de sinema keyfi yaşanacak
Nisan 1, 2024

22 sosyal tesisten 16’sı tamamdandı


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik “her mahalleye bir sosyal tesis” sloganı ile 19 mahallede yapımına başladığı 22 sosyal tesisten 16’sını tamamladı. İçerisinde gelin odası, mutfak, erkek ve kadın tuvaleti bulunan 8 adet konteyner sosyal tesislere yerleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, sosyal tesis inşaatlarının önemli bir bölümünü tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. 19 Mahallede yapımına başlanan 22 sosyal tesisten 16’sının tamamlandığını açıklayan Başkan Şevik, “Her mahalleye bir sosyal tesis sloganı ile yola çıktık. 22 sosyal tesisten 16’sını tamamdık. Yapımı tamamlanan 16 sosyal tesisimizden 8’ine içerisinde gelin odası, mutfak, kadın ve erkek tuvaletlerinin bulunduğu konteyner yerleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi.
8 konteynerden son ikisi Cuma günü yerleştirdiklerini açıklayan Başkan Şevik, Sosyal tesislere yerleştirilen konteynerlerin , muhtarlık odası bulunmayan mahallelerde muhtar odası olarak da kullanılabileceğini vurguladı.